Even voorstellen

Nathalie Burger, huidtherapeut, permanente make-up en dermatografie specialist bij Cosmederma in Leiden.

Welkom, graag wil ik me aan jullie voorstellen. Ik ben Nathalie Burger, huidtherapeut en  allround permanente make-up specialist bij Cosmederma. Om huidtherapeut te worden heb ik de HBO opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Na een aantal jaar ben ik begonnen aan de eenjarige opleiding tot allround permanente make-up specialist. Dit omdat ik merkte dat het aanbod aan behandelingen binnen de huidtherapie soms niet genoeg was en ik meer wilde doen voor mijn cliënten. In beide opleidingen kwamen zowel de medische als de cosmetische behandelingen aan bod. Naast mijn werkzaamheden bij Cosmederma ben ik ook nog actief als docent op de PMU opleiding van Irma Hulscher. Ik deel graag mijn kennis, zodat toekomstig permanente make-up specialisten de mensen ook weer met kwaliteit en kunde kunnen behandelen.

Als huidtherapeut ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH), geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP) en als allround PMU specialisten van de Nederlandse Vereniging voor Geregistreerde Permanente make-up specialisten (NSGP).

‘’Het mooie aan huidtherapie is dat het zich perfect laat combineren met permanente make-up en dermatografie. Je kunt er namelijk mensen mee helpen op verschillende vlakken, zodat ze elkaar aanvullen. Hierdoor kan op beide fronten de kwaliteit en mogelijkheden van de behandelingen verbeteren. Wanneer je een cliënt blij maakt met een paar mooie wenkbrauwen, een tepeltatoeage of een gave huid zie je de gehele houding van de cliënt veranderen omdat deze ook zelfverzekerder wordt. Om de cliënten de beste resultaten te geven volg ik geregeld masterclasses en ga ik naar congressen.’’

Cosmederma is opgericht om een breed scala aan medische en cosmetische behandelingen aan te kunnen bieden zodat u met een tevreden glimlach naar huis gaat. ”Omdat iedere huid uniek is”, maar iedereen wil er graag goed uitzien en zich goed voelen.