fbpx

Dermatografie

Littekens

Dermatografie

Heb jij littekens die je storend vind? Misschien krijg je wel eens vragen over een litteken en zou je liever hebben dat het wat minder opvalt. Door middel van dermatografie maak ik jouw littekens minder zichtbaar.

Ik heb een litteken in mijn gezicht als gevolg van een auto ongeluk. Elke keer dat ik in de spiegel keek en dat litteken zag herinnerde het mij aan dat ongeluk. Ik was altijd met camouflagecreme in de weer. Nadat ik de dermatografie behandeling gehad heb is het litteken een stuk minder zichtbaar. Ik ga nu weer zonder zorgen en zonder camouflerende littekencreme me naar buiten.
Ria (54)

Gediplomeerd huidspecialist

Cosmederma

Welke littekens kan ik laten behandelen met dermatografie?

De littekenbehandeling kan goed toegepast worden bij vlakke, witte littekens. Hoe deze littekens ontstaan zijn, een ongeluk, automutilatie of een operatie maakt daarin geen verschil. Bij Cosmederma is het belangrijk dat jij jouw vraag neer kan leggen zonder oordeel.

Witte littekens  betekend dat ze genezen zijn en dus niet meer uit zichzelf zullen veranderen. Dit is van belang om een optimaal resultaat te kunnen verkrijgen met de camouflerende tatoeage. Niet alle littekens zijn dus geschikt om (direct) te laten behandelen met dermatografie. Littekens die nog erg donker zijn van kleur of verdikt op de huid liggen zullen eerst voorbehandeld moeten worden door middel van microneedling of lasertherapie.

Kosten dermatografie behandeling bij littekens

Het laten camoufleren van littekens met een medische tatoeage gebeurd altijd door een ervaren en gediplomeerd huidspecialist. Hierdoor ben je zeker van een veilige behandeling. De kosten voor dermatografie bij littekens zijn vanaf 95 euro per behandeling. Tijdens een intakegesprek kan er een specifieke prijsindicatie gegeven worden. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Afspraak maken

Cosmederma

Wil jij ook wakker worden met een eyeliner die jouw ogen extra beaccentueerd? Wacht niet langer en plan dan nu jouw afspraak in op de locatie in Leiden of Katwijk.

Openingstijden

Leiden

Ma: Gesloten
Di:   09.00 - 19.00
Wo: 09.00 - 19.00
Do:  09.00 - 21.00
Vrij: 09.00 - 19.00

Contactgegevens

Cosmederma

Gezondheidscentrum de Stevenshof

Theda Mansholtstraat 5a
2331 JE Leiden

Telefoonnummer

KvK: 69029873

Huidspecialist Katwijk

Tramstraat 16
2235 CL Katwijk aan Zee

E-mailadres