fbpx

Permanente make-up

Wenkbrauwen

Permanente make-up

Stel je eens voor, uit je bed stappen met perfecte wenkbrauwen. Dat klinkt als een uitkomst toch? In de praktijk in Leiden zie ik dagelijks dames die kiezen voor dit gemak. Door middel van permanente make-up ben jij verzekerd van prachtige wenkbrauwen op elk moment van de dag.

Wenkbrauwen op maat

Jouw gezicht is uniek en daar passen dus ook alleen maar wenkbrauwen op maat bij. Voorafgaand aan de behandeling voer ik een intakegesprek met jou. Hierin worden jouw wensen besproken en gaan ik in op de verschillende technieken. Ook wordt er een contourtekening gemaakt van hoe de wenkbrauwen gaan worden na de behandeling en kiezen we samen de kleur uit. Wanneer je helemaal tevreden bent is het tijd voor de behandeling. Met een fijn naaldje wordt het pigment in de huid aangebracht.
De behandeling bestaat uit 2 sessies met 6 weken geneestijd ertussen. Het zetten van de permanente make-up duurt ongeveer 1,5 uur en zal uitgevoerd worden door een huidspecialist met jarenlange ervaring.

Mijn vriendinnen hadden helemaal niet door dat ik permanente make-up had. Ik kreeg wel complimenten over mijn wenkbrauwen dat ze er zo goed uitzien, maar ze waren zo verbaasd dat PMU er ook zo natuurlijk uit kon zien!’

Joke (62)

Wenkbrauwen met een mooi natuurlijk effect.

Cosmederma

Technieken voor permanente
make-up wenkbrauwen

Hairstrokes: bij deze techniek worden er fijne haartjes in uw huid gepigmenteerd. Hierdoor krijgen de wenkbrauwen een mooi natuurlijk effect. Deze techniek kan toegepast worden om uw eigen wenkbrauwen voller te laten lijken. Hairstrokes kunnen ook toegepast worden wanneer u zelf geen wenkbrauwhaartjes meer heeft.

Powderbrows: bij deze techniek wordt de permanente make-up als een zacht poedertje aangebracht op de wenkbrauwen. Hierdoor heeft u geen strakke of harde lijnen in het gezicht. Deze PMU techniek is zowel voor jonge als oudere dames geschikt. Wanneer de achterkant van de wenkbrauw wat donkerder gemaakt wordt noemen we deze techniek ook wel ‘’ombre wenkbrauwen’’.

Combibrows: Voor de dames die graag het beste van twee werelden combineren maken we combibrows. Hierbij wordt er gekozen om aan de voorkant van de wenkbrauwen hairstrokes te zetten en daarna over te laten lopen in de powderbrows. Dit geeft het effect wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling met een wat vollere uitstraling.

Permanente make-up wenkbrauwen kosten

Permanente make-up van de wenkbrauwen is eenmalig slechts 365,- waarna je het jaarlijks of zelfs één keer in de twee jaar netjes bijhoud. Een behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur.

Huidtherapie

De voordelen van PMU wenkbrauwen:

Z

Elk moment van de dag mooie wenkbrauwen.

Z

Een frisse blik.

Z

Mooie natuurlijk ogende wenkbrauwen.

Z

Symmetrische wenkbrauwen.

Z

Na de behandeling zijn je wenkbrauwen veegvast en waterproof.

Z

Het bespaart veel tijd.

Afspraak maken

Cosmederma

Plan hier jouw afspraak in. Op de locaties in Leiden en Katwijk aan Zee sta ik graag voor je klaar om met jou aan de slag te gaan. Op naar een geweldig permanente make-up of huidresultaat!

Openingstijden

Leiden

Ma: Gesloten

Di:   09.00 - 18.00

Wo: 09.00 - 20.00

Do:  09.00 - 18.00

Vrij: 09.00 - 18.00

 

Katwijk

Ma: 11.00 - 20.00

Contactformulier

Contactgegevens

Cosmederma

Gezondheidscentrum de Stevenshof

Theda Mansholtstraat 5a
2331 JE Leiden

Telefoonnummer

KvK: 69029873

Huidspecialist Katwijk

Tramstraat 16
2235 CL Katwijk aan Zee

E-mailadres

Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten

Kwaliteitregister paramedici

Nederlands vereniging van huidtherapeuten