fbpx

Huidtherapie

Acne

Huidtherapie

Wil jij een mooie egale huid maar heb je last van pukkels of mee-eters? Zit je in de puberteit en schaam je je voor je huid? Misschien ben je zelfs al uit de puberteit en heb je nog last van acne, niet iets waar jij als volwassenen nog op zit te wachten. Tijd om jouw huid aan te pakken!

Bij Cosmederma wordt je behandeld door een gediplomeerde huidtherapeut. Ik kijk verder dan alleen de acne en probeer samen met jou de oorzaak te achterhalen.

Acne kan namelijk door veel dingen veroorzaakt worden zoals: een verminderde weerstand, slechte huidverzorging, hormonen, roken, stress of voeding.

Hoe gaan we jouw huid aanpakken

Cosmederma

Een mooie huid begint bij een huid die in balans is.

Heel vaak denken mensen dat ze een vette huid hebben en daardoor de huid moeten uitdrogen. Vaak is het tegenovergestelde waar. Een vette huid is vaak juist vochtarm waardoor de huid droog en schilferig wordt. Om je beschadigde huid te beschermen wordt er extra talg aangemaakt. Herstel je de vochtbalans, dan wordt de huid ook een stuk rustiger!
Maar voordat je effect ziet van een wissel n huidproducten ben je vaak een aantal weken aan het smeren. Je wil natuurlijk voor die tijd al een rustigere huid. Dat kan. Om jouw huid te verbeteren starten we met een dieptereiniging gecombineerd met een chemische peeling. Hiermee worden onzuiverheden verwijderd en jouw huid actief aangezet zich te gaan herstellen.

Kosten acnetherapie

Acnetherapie wordt in veel gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De prijs voor een acnebehandeling is 67,50 euro.  Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig met een aantal weken tussen de behandelingen, afhankelijk van de ernst.

Huidtherapie

Voordelen van een goede acnebehandeling:

Z

Je huid ziet er snel een stuk rustiger uit.

Z

Omdat je huid zich sneller gaat vernieuwen kunnen de thuisproducten beter werken.

Z

Er ontstaan geen littekentjes meer door ontstekingen of pukkels.

Z

Met de juiste verzorging blijft jouw huid onder controle..

Z

Je krijgt meer zelfvertrouwen als jouw huid er goed uitziet.

Afspraak maken

Cosmederma

Plan hier jouw afspraak in. Op de locaties in Leiden en Katwijk aan Zee sta ik graag voor je klaar om met jou aan de slag te gaan. Op naar een geweldig permanente make-up of huidresultaat!

Openingstijden

Leiden

Ma: Gesloten

Di:   09.00 - 18.00

Wo: 09.00 - 20.00

Do:  09.00 - 18.00

Vrij: 09.00 - 18.00

 

Katwijk

Ma: 11.00 - 20.00

Contactformulier

Contactgegevens

Cosmederma

Gezondheidscentrum de Stevenshof

Theda Mansholtstraat 5a
2331 JE Leiden

Telefoonnummer

KvK: 69029873

Huidspecialist Katwijk

Tramstraat 16
2235 CL Katwijk aan Zee

E-mailadres

Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten

Kwaliteitregister paramedici

Nederlands vereniging van huidtherapeuten