fbpx

Huidtherapie

Pigmentvlekken

Huidtherapie

Vind jij je pigmentvlekken storend?
Er is een oplossing is voor jouw ongewenste pigmentvlekken.

Pigmentvlekken kunnen ontstaan door allerlei oorzaken: UV-straling, Bluelight (licht van je telefoon of computer), medicatie, hormonen of huidbeschadigingen. Invloeden waar je op dagelijkse basis mee te maken kunt krijgen. Een goede aanpak is dus belangrijk en daar help ik als huidtherapeut je graag bij.

Door het gebruik van de Pil kreeg ik last van een melasma/zwangerschapsmasker. Ik heb veel crèmepjes gebruikt maar niets werkt. Ik heb bij Cosmederma 3 peelings laten doen, waarna ik in korte tijd weer een egale huid had.  Ik kan het iedereen aanraden!’

Kimberley (32)

Hoe gaan we jouw pigmentvlekken aanpakken

Cosmederma

Veilig pigmentvlekken behandelen

Een pigmentvlek is iets anders dan een moedervlek. Pigmentvlekken ontstaan namelijk in de loop van de jaren en zijn er in alle soorten en maten. Bij Cosmederma zie ik voornamelijk dames die pigmentvlekken hebben gekregen door overmatig zonnen en dames die last hebben van een zwangerschapsmasker.
Vaak worden pigmentvlekjes zichtbaar in de zomer, wanneer er veel zon aanwezig is en je pigmentcellen overuren draaien. Het pigment dat teveel wordt aangemaakt kunnen wel behandeld door middel van een chemische peeling.
Chemische peelings zijn volledig veilig, mits door een huidprofessional gebruikt. U wordt daarom bij Cosmederma altijd behandeld door een gediplomeerd huidtherapeut. Om er voor te zorgen dat jouw huid met zorg behandeld wordt zal de behandeling voorzichtig opgebouwd worden.
Na een chemische peeling voor pigmentvlekken zullen de pigmentvlekjes altijd eerst wat donkerder worden van kleur. Na een paar dagen gaat de huid lichtjes vervellen en zal de huid er weer egaler uitzien.
Maar voordat je effect ziet van een wissel n huidproducten ben je vaak een aantal weken aan het smeren. Je wil natuurlijk voor die tijd al een rustigere huid. Dat kan. Om jouw huid te verbeteren starten we met een dieptereiniging gecombineerd met een chemische peeling. Hiermee worden onzuiverheden verwijderd en jouw huid actief aangezet zich te gaan herstellen.

Kosten van pigmentvlekken verwijderen

De kosten van de behandeling van pigmentvlekken kunnen variëren tussen de 65,- en 150,- per behandeling, dit is afhankelijk van de chemische peeling die er gebruikt wordt. Wanneer u aanvullend verzekerd bent kan de behandeling in sommige gevallen vergoed worden als camouflagetherapie.

Huidtherapie

Voordelen van een goede acnebehandeling:

Z

Je huid ziet er snel een stuk rustiger uit.

Z

Omdat je huid zich sneller gaat vernieuwen kunnen de thuisproducten beter werken.

Z

Er ontstaan geen littekentjes meer door ontstekingen of pukkels.

Z

Met de juiste verzorging blijft jouw huid onder controle..

Z

Je krijgt meer zelfvertrouwen als jouw huid er goed uitziet.

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd in een huidbehandeling? Je bent altijd welkom! In mijn huidkliniek in Leiden sta ik voor je klaar. Ik help jou aan een gezonde en verzorgde huid!

Openingstijden

Leiden

Ma: 10.00 - 20.00

Di:   09.00 - 18.00

Wo: 09.00 - 20.00

Do:  09.00 - 18.00

Vrij: 09.00 - 18.00

Contactformulier

Contactgegevens

Gezondheidscentrum de Stevenshof

Theda Mansholtstraat 5a
2331 JE Leiden

Telefoonnummer

KvK: 69029873

E-mailadres

Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten

Kwaliteitregister paramedici

Nederlands vereniging van huidtherapeuten