fbpx

Permanente make-up

Lippen

Permanente make-up

Droom jij van altijd mooi gekleurde volle lippen? Zijn jouw lippen smaller dan vroeger of heb je geen duidelijke lipcontour? Dan is permanente make-up voor je lippen een ideale oplossing. Door een PMU behandeling te doen zien je lippen er altijd verzorgd uit. In de praktijk in Leiden zet ik dagelijks permante make-up bij vrouwen. Het is geheel veilig en kan zelfs toegepast worden wanneer je allergisch bent voor gewone make-up!

 

PMU van lippen

Permanente make-up van de lippen is perfect voor de vrouw die er graag fris en goed verzorgt uitziet. De lippen vallen op in het gezicht en is één van de eerste dingen waar we naar kijken wanneer we iemand ontmoeten. Van een zachtroze tot rode kleur en een mooie welving van de cupidoboog. Ik laat jouw lippen weer stralen! Door het toepassen van permanente make-up hebben je lippen meer kleur en krijgen ze een vollere en frisse uitstraling.

Mijn lippen zijn na de behandeling perfect van kleur. Ze beaccentueren een fris en natuurlijk uiterlijk wanneer ik weinig make-up draag. Wanneer ik wel make-up draag geven mijn lippen net dat extra beetje vrouwelijke uitstraling.

Belinda (34)

Full lips en geschaduwde lippen

Cosmederma

Veilige PMU behandeling

Voorafgaand aan de PMU lippen behandeling zullen we jouw wensen doornemen. We gaan kijken welke kleur bij je past, maken een contour tekening van je lippen en bepalen samen wat we gaan behandelen. Op die manier weet je precies wat voor resultaat je mag verwachten. De behandeling zal altijd uitgevoerd worden door een afgestudeerde huidspecialist met jarenlange ervaring.

Full lips en geschaduwde lippen

Tijdens het intake gesprek nemen we ook door welke techniek het beste bij jou past. Bij Cosmederma bied ik twee soorten technieken aan: full lips en geschaduwde lippen. Beide technieken geven een mooi eindresultaat.

Bij full lips worden de lippen compleet ingekleurd met permanente make-up. Hierdoor krijgen jouw lippen één kleur voor een mooie egale uitstraling, zowel bij warm als bij kouder weer. Daarnaast zullen uw lippen voller ogen omdat de gehele lip tot aan de uiterste liplijn voorzien zijn van kleur.

Bij shadow lips wordt er eerst een liplijn gezet die langzaam overgaat in het eigen lippenrood. Hierdoor zullen kleine oneffenheden in de lipcontour prachtig gecorrigeerd worden op een subtiele manier. Deze behandeling is het meest geschikt voor jongere dames met wat vollere lippen.

Permanente make-up lippen kosten

De kosten van een permanente make-up lippen zijn niet hoog. Direct na het zetten van de make-up zie je al resultaat en hoef je geen dure lippenstift meer te gebruiken. Een behandeling duurt ongeveer 2,5 uur en de totale kosten zijn 450 euro. Na ongeveer 2 jaar vervaagd de kleur geleidelijk waarna het aan te raden is deze weer een keer bij te laten werken.

Cosmederma

Voordelen van lippen permanente make-up:

Z

Altijd jouw favoriete kleur.

Z

Een vollere ogende lip.

Z

Een symmetrische mond.

Z

Nooit meer uitgelopen of afgeveegde lippenstift.

Z

Meer kleur in de lip oogt jonger en frisser.

Z

Blijft wel 2 tot 3 jaar goed van kleur.

Medische lip behandeling

Permanente make-up van de lippen kan ook gezet worden wanneer de lip beschadigd is geraakt. Dit kan bijvoorbeeld bij een schisis, een val of een ongeluk. Hierbij wordt dezelfde behandeling gedaan, maar noemen we het dermatografie (medische tatoeage). In enkele gevallen wordt dit vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij deze behandeling zal er gefocust worden op de symmetrie van de mond.

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd in een huidbehandeling? Je bent altijd welkom! In mijn huidkliniek in Leiden sta ik voor je klaar. Ik help jou aan een gezonde en verzorgde huid!

Openingstijden

Leiden

Ma: 10.00 - 20.00

Di:   09.00 - 18.00

Wo: 09.00 - 20.00

Do:  09.00 - 18.00

Vrij: 09.00 - 18.00

Contactformulier

Contactgegevens

Gezondheidscentrum de Stevenshof

Theda Mansholtstraat 5a
2331 JE Leiden

Telefoonnummer

KvK: 69029873

E-mailadres

Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten

Kwaliteitregister paramedici

Nederlands vereniging van huidtherapeuten