fbpx

Permanente make-up
Leiden

Permanente make-up

Cosmederma

Sta je elke ochtend voor de spiegel te priegelen om je make-up perfect te krijgen? Controleer je meerdere keren per dag je make-up? Je bent niet de enige die dit doet. Als jij er altijd verzorgd uit wilt zien, tijd wilt overhouden en geld wil besparen, dan is permanente make-up voor jou dé oplossing! Met permanten make-up, afgekort als PMU, heb je altijd een mooie basis make-up zonder zorgen gedurende de dag én nacht.

Cosmederma uit Leiden is al sinds 2018 gespecialiseerd in permanente make-up. Al honderden vrouwen hebben meer gemak en zelfvertrouwen door permanente make-up toe te laten passen. Als gediplomeerd huidtherapeut werk ik altijd veilig en met producten van hoge kwaliteit. Cliënten zijn altijd erg tevreden over het eindresultaat. Permanente make-up is voor iedereen geschikt, dus ook voor jou!

Voordelen van permanente make-up

Z

Het is gemakkelijk en veilig

Z

Het bespaart tijd, geen gestoei meer voor de spiegel

Z

Je ziet er altijd verzorgt uit

Z

Benadrukt je natuurlijke schoonheid

Z

Geeft symmetrie in het gezicht

Z

PMU is veeg- en waterproof

Z

Geen allergische reactie meer op gewone make-up of haarverf.

Z

Je ziet er jonger uit!

De ervaring ‘Jarenlang tekende ik elke dag mijn wenkbrauwen. Prachtig maar ontzettend veel werk. Na een jaar lang henna-brows te hebben gehad heb ik besloten toch voor permanente make-up te gaan. Doordat de permanente make-up heel natuurlijk is gezet valt het niemand op! ‘

Carlijn (28)

Het gemak van permanente make-up

Cosmederma

Waar is permanente make-up mogelijk?

Steeds meer vrouwen kiezen voor het gemak van permanente make-up. Het scheelt namelijk behoorlijk veel tijd en ze hoeven geen dure make-up meer te kopen. De behandeling met permanente make-up kan toegepast worden voor de: Eyeliner, Lippen en Wenkbrauwen. De praktijk in Leiden is dagelijks geopend en op maandag ben ik ook in Katwijk te vinden. Vaak kunnen we binnen enkele dagen na je aanvraag de behandeling al plannen. Plan dus nu je PMU behandeling!

Zo verloopt een PMU behandeling

Voorafgaand aan een permanente make-up behandeling wordt er eerst een intakegesprek gevoerd. Hierbij nemen ik samen met jou de mogelijkheden en je wensen door. Ook zal er voorgetekend worden hoe de permanente make-up eruit moet komen te zien.

Nadat je tevreden bent met de getekende vorm van de permanente make-up gaan we een kleur met je uitzoeken. Dit doe ik door wat pigment aan te brengen op de huid, bijvoorbeeld op het voorhoofd als we kijken naar een kleur voor de wenkbrauwen. Ben je tevreden over de kleur? Dan kunnen we de behandeling gaan starten. Met een dun naaldje wordt er tijdens de behandeling pigment aangebracht in de huid.

De behandeling zal bestaan uit 2 sessies waar 6 weken tussen zit. De eerste week zal de permanente make-up wat donkerder zijn. Dit komt omdat er een korstje op de huid komt na de behandeling. Na een week vallen de korstjes eraf en zal de kleur zachter en natuurlijker zijn.

Prijslijst

Veilige behandeling

Al honderden dames uit Leiden, Katwijk en omliggende steden gingen je voor. De PMU behandeling is helemaal veilig voor de huid. De praktijk is door de GGD goedgekeurd en ik volg regelmatig scholing om jou de beste en nieuwste technieken te kunnen bieden. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Alle behandelingen worden door een gediplomeerde huidspecialist gezet.

Boek vandaag nog een afspraak voor een permanente make-up behandeling. Je zal er zeker geen spijt van hebben!

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd in een huidbehandeling? Je bent altijd welkom! In mijn huidkliniek in Leiden sta ik voor je klaar. Ik help jou aan een gezonde en verzorgde huid!

Openingstijden

Leiden

Ma: 10.00 - 20.00

Di:   09.00 - 18.00

Wo: 09.00 - 20.00

Do:  09.00 - 18.00

Vrij: 09.00 - 18.00

Contactformulier

Contactgegevens

Gezondheidscentrum de Stevenshof

Theda Mansholtstraat 5a
2331 JE Leiden

Telefoonnummer

KvK: 69029873

E-mailadres

Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten

Kwaliteitregister paramedici

Nederlands vereniging van huidtherapeuten