fbpx

Dermatografie

Shisis

Dermatografie

Heb jij een schisis? Waarschijnlijk heb je dan nog de herinneringen aan de operaties die er allemaal gedaan zijn om de lip te corrigeren. Ben je helemaal tevreden over het resultaat, of ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je graag toch zou willen dat je lipcontour er mooier uit ziet?

Misschien vind je de verschillende kleuren die in je lip aanwezig zijn door het littekenweefsel vervelend. Ook zie ik vaak dat de lipcontour niet of maar deels aanwezig is. Hierdoor lijkt het soms of er kleine hapjes uit de lip weg zijn. Veel dames zijn onzeker over hoe hun lippen eruit zien wanneer zij een schisis hebben.

Huidtherapie

Door middel van dermatografie kan ik jouw lip optisch corrigeren, hierdoor krijg je:

Z

Een egale lipkleur over de hele lip.

Z

Een mooie gedefinieerde lipcontour zonder hapjes.

Z

Een symmetrische mond.

Z

Een zekerder gevoel over jouw lippen.

Mijn dochter was behoorlijk onzeker over haar schisis, ookal vertel je je kind altijd dat ze prachtig is zoals ze is. Ik wilde haar wel steunen bij het laten zetten van de medische tatoeage van de lippen. Het is zo fijn te zien dat na de behandeling ze nu veel beter in haar vel zit
Moeder van dame met schisis (17)

Medische liptatoeage

Cosmederma

Wat kan ik verwachten van de schisis behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling voer ik altijd een intakegesprek met je. Hierbij neem ik jouw wensen met je door en bekijk ik goed hoe de lippen eruit zien. Daarna zal ik de lipcontour voor je tekenen zoals ik deze zou kunnen maken door middel van de medische liptatoeage. Wanneer de vorm door jou goedgekeurd is, kiezen we de kleur die jouw lippen gaan krijgen. Ga je voor een natuurlijke licht roze kleur of mogen jouw lippen wat meer opvallen? Pas als jij helemaal tevreden bent is het tijd voor de behandeling.

De kleur wordt aangebracht in de lip door middel van hele kleine naaldjes, hier voel je bijna niks van. Na 6 weken is er nog een tweede behandelsessie nodig zodat jij nog jaren plezier kan hebben van de aangebrachte dermatografie.

Wat kost dermatografie bij een schisis

De kosten van een schisisbehandeling ligt op 450,-. Niet hoog als u bedenkt dat u 2 tot 3 jaar een prachtig resultaat heeft, waarna de kleur langzaam lichter wordt. Wanneer u de kleur weer wat op wil halen, of misschien een andere kleur wil is er slechts één nabehandeling nodig. Een behandeling duurt gemiddeld 2,5 uur. In sommige gevallen kan deze behandeling vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd in een huidbehandeling? Je bent altijd welkom! In mijn huidkliniek in Leiden sta ik voor je klaar. Ik help jou aan een gezonde en verzorgde huid!

Openingstijden

Leiden

Ma: 10.00 - 20.00

Di:   09.00 - 18.00

Wo: 09.00 - 20.00

Do:  09.00 - 18.00

Vrij: 09.00 - 18.00

Contactformulier

Contactgegevens

Gezondheidscentrum de Stevenshof

Theda Mansholtstraat 5a
2331 JE Leiden

Telefoonnummer

KvK: 69029873

E-mailadres

Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten

Kwaliteitregister paramedici

Nederlands vereniging van huidtherapeuten