fbpx

Over mij

Nathalie

Cosmederma

Mensen helpen zich beter in hun eigen huid te laten voelen en ondertussen creatief bezig zijn, voor mij is dat de ultieme uitdaging. Als kind deed ik niets liever dan lekker rommelen met make-up, schilderen en tekenen. Laat me mijzelf kort voorstellen, k ben Nathalie Burger eigenaresse en behandelaar bij Cosmederma.

Na 5 jaar ervaring op te hebben gedaan in een grotere praktijk was het tijd om mijn eigen visie te volgen en ben ik in 2018 gestart met mijn praktijk Cosmederma. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je er goed uitziet, je je ook beter gaat voelen. Dat is waar ik het voor doe, de glimlach waarmee mijn cliënten weer naar huis gaan. Soms zijn de verhalen mooi, soms grijpen ze me aan. Het is fijn dat mensen zich zo open durven en kunnen stellen.

Kwaliteit in mijn werk vind ik het belangrijkst en daarom volg ik regelmatig trainingen. Zo kan ik mijn cliënten voorzien van de beste kennis en de mooiste resultaten. Naast dat ik zelf regelmatig scholing volg ben ik zelf ook gastdocent op de opleiding Huidtherapie aan de HHS (Haagse Hogeschool) en aan de Irma Hulscher Academie voor permanente make-up. Uiteindelijk wil ik ook dat cliënten die niet naar mij toe kunnen komen goed geholpen worden, daarom vind ik het belangrijk mijn ervaring te delen.

Plan vandaag nog jouw behandeling.

Contactformulier

Contactgegevens

Gezondheidscentrum de Stevenshof

Theda Mansholtstraat 5a
2331 JE Leiden

Telefoonnummer

KvK: 69029873

E-mailadres

Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten

Kwaliteitregister paramedici

Nederlands vereniging van huidtherapeuten