Eyeliner

Permanente make-up van de eyeliner. Hierbij word de PMU aangebracht waarbij middel van een naaldje pigment in de huid gebracht wordt.

Wakker worden en direct een intense blik! Het laten pigmenteren van een eyeliner door middel van permanente make-up is voor veel mensen een makkelijke oplossing. Het bespaart tijd in het ochtendritueel, maar het is ook een frustratie minder om de beide eyeliners gelijk te krijgen. Nog een voordeel, je eyeliner loopt niet meer uit door sporten, zwemmen of warmte.

Een eyeliner kan op verschillende manieren opgebouwd worden. Dit is allemaal afhankelijk van uw wensen en de conditie van uw huid. Zo kunt u kiezen voor een strakke scherpe eyeliner, maar ook voor een poederige zachte eyeliner. Wil u de eyeliner op het boven- of onderooglid of misschien zelfs op beide.

Met permanente make-up kunnen we verschillende soorten eyeliners maken:

  • Infralash, alleen tussen de wimperhaartjes. Deze is altijd strak en scherp van structuur.
  • Gewone eyeliner, een sierlijke smalle eyeliner. 
  • Eyeliner XL, een mooie brede eyeliner. 
  • Sparkling Eyeliner, dit is een combinatie van een strakke infralash en een poederige eyeliner erop. De grootte kan variĆ«ren.

Een infralash kan  ook voor mannen en vrouwen met alopecia (geheel of plaatselijke verlies van de haren) een goede oplossing zijn wanneer deze als subtiele stipjes geplaatst worden. De stipjes kunnen worden gezet met een mooie transparante bruine of zwarte kleur en zullen de illusie geven dat er nog haartjes aanwezig zijn in de wimperrand.

De behandeling van permanente make-up van de eyeliner bestaat uit drie behandelsessies. Tussen deze sessies zullen steeds zes weken hersteltijd zitten. Na de behandeling kunnen de oogleden twee dagen een beetje opgezet zijn. Om dit te verminderen kunt u er een coldpack tegen houden.Ook komen er korstjes op de huid waar er behandeld is.  Na ongeveer 4 dagen zullen de korstjes langzaam loskomen waarna u het uiteindelijke resultaat kunt zien.

Enkele voorbeelden van PMU Eyeliners zijn:

Permanente make-up eyeliner infralash
PMU Infralash
Permanente make-up Eyeliner XL
PMU Eyeliner XL
Permanente make-up sparkling eyeliner
PMU Sparkling Eyeliner