Lippen

Bij Cosmederma praktijk voor huidtherapie, permanente make-up en dermatografie kunnen we uw lippen prachtig symmetrisch maken met permanente make-up. De kleur wordt aangebracht met een naaldje in de lip, voor prachtige lippen.

Mooie, natuurlijk gekleurde lippen of toch meer een lipstick effect. Met permanente make-up van de lippen kan dit bewerkstelligd worden. Voor elke cliënt is er een geschikte kleur pigment om de lippen mee te pigmenteren. Uw lippen zullen er altijd prachtig verzorgt uitzien.

Permanente make-up van de lippen kan vanuit cosmetische of medische motivatie geplaatst worden. Voor de één is het een manier om de lippen meer kleur te geven. Voor veel dames bij wie het lippenrood afneemt gaan de lippen dunner lijken. Dit geeft vaak een smalle, strenge mond. Toch zit er zeker nog de vorm van vroeger, zij het met wat minder volume en kleur. Door deze vorm weer in te kleuren zullen de lippen weer voller en jeugdiger ogen. Voor andere cliënten die vaak lippenstift dragen geeft permanente make-up van de lippen een uitkomst. Bedenk maar eens geen last meer van haar dat in je lippenstift blijft plakken als het waait, of afgehapte lippenstift na een kop koffie.

Ook kan permanente make-up van de lippen gezet worden wanneer de lip beschadigd is geraakt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een schisis, een val of een ongeluk. Hierbij wordt dezelfde behandeling gedaan, maar noemen we het dermatografie (medische tatoeage). In enkele gevallen wordt dit vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Bij deze behandeling zal er gefocust worden op de symmetrie van de mond.

Voor de behandeling

Tijdens de intake zal er uitvoerig ingegaan worden op uw wensen betreft de permante make-up voor de lippen. Er wordt met u besproken:

  • Welke kleur u wil, maar ook wat het effect is dat u wil bereiken.
  • Wil u de lipcontour strak en scherp aangezet worden als bij een lipliner, of heeft u de lipcontour liever wat natuurlijker en zachter.
  • Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de techniek die er bij u toegepast worden, namelijk full lips of shadow lips. Bij full lips worden de lippen compleet ingekleurd met permanente make-up. Bij shadow lips wordt de contour van uw lippen aangezet in een (iets) donkerdere kleur dan uw eigen lippenrood. Hierdoor wordt optisch volume gecreëerd door verschil in kleur, uw lippen zullen dus voller lijken.

Vooraf aan de behandeling permanente make-up van de lippen zal de contour eerst getekend worden. Daarnaast zal ook de geschikte lipkleur uitgezocht worden voor u, die uw uiterlijk complimenteerd.

Bij Cosmederma, praktijk voor huidtherapie, permanente mkae-up en dermatografie brengen wij permanente make-up aan in de lippen om de lippen te laten stralen voor een mooie jeugdige uitstraling.