Wenkbrauwen

Behandeling van permanente make-up van de wenkbrauwen bij Cosmederma in Leiden.

Wenkbrauwen, één van de meest karakteristieken punten in ons gezicht. Hoe fijn is het als ze aanwezig zijn, maar ook blijven zitten bij activiteiten zoals sporten, zwemmen of naar de sauna gaan? Geen poespas meer met potloodjes, poedertjes en sjabloontjes om elke dag opnieuw uw wenkbrauwen in shape te brengen! Om dat te bewerkstelligen kunt u er voor kiezen om permanente make-up wenkbrauwen te laten zetten.

Een goed paar  permanente make-up wenkbrauwen loopt mooi samen met de wenkbrauwspier. Hierdoor worden de emoties juist vertolkt op het gezicht. Ook voorkomt u hiermee dat uw wenkbrauwen niet meer goed zitten wanneer uw huid verslapt.

Vooraf

Wanneer u besluit om uw wenkbrauwen te laten pigmenteren met permanente make-up zal er altijd rekening gehouden worden met uw wensen. Daarnaast wordt er gekeken naar hoe de wenkbrauwspieren lopen, uw eigen haartjes, leeftijd en de vorm van uw gezicht.  Om de permanente make-up passend te maken voor elke klant zijn er verschillende technieken die toegepast kunnen worden namelijk: Hairstrokes, Shadow, Ombre of een combinatie van deze technieken. Dit zal uitvoerig met u besproken worden tijdens een intakegesprek.

Technieken

Hairstrokes: bij deze technieke worden er fijne haartjes in uw huid gepigmenteerd. Hierdoor krijgen de wenkbrauwen een mooi natuurlijk effect. Deze techniek kan toegepast worden om uw eigen wenkbrauwen voller te laten lijken. Hairstrokes kunnen ook toegepast worden wanneer u zelf geen wenkbrauwhaartjes meer heeft.

Shadow: oftewel de schaduwtechniek. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen volledig ingekleurd in dezelfde kleur. Hierdoor oogt het alsof u uw wenkbrauwen zelf aangezet hebt met een wenkbrauwpotlood. Deze techniek is geschikt voor mensen die een opgemaakte uitstraling hebben.

Ombre: Deze techniek lijkt op de shadowtechniek maar is een stuk zachter. Zo wordt er bij deze techniek gewerkt met een lichtere voor- en bovenkant van de wenkbrauw en een donkerdere achter- en onderkant. Hierdoor wordt de natuurlijke lichtval op de wenkbrauwharen nagemaakt. Deze techniek is geschikt voor degene die een zachte, licht gepoederde wenkbrauw mooi vinden.

De behandeling

Wanneer de kleur in 1 behandeling aangebracht wordt zit deze er vaak te diep en te compact in waarbij de kleur grijs/blauw en onnatuurlijk kan ogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dunne wenkbrauw boogjes die vroeger met een tatoeëermachine gezet zijn. Om de kleur en intensiteit van de wenkbrauw optimaal te krijgen zijn er 3 behandelingen nodig. Op die manier kan de kleur laagje voor laagje aangebracht worden en zal deze een natuurlijke mooie kleur krijgen.

Permanente make-up van de wenkbrauwen met hairstrokes bij Cosmederma in Leiden